preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivan Benković Dugo Selo

Login
Važno!

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u 

Pravilniku o zaštiti podataka.

Privola uz prijavu na natječaj

Materijali za micro:bit

Aktualnosti

Sigurnost na internetu

Office365

Besplatan Office365 za učenike i nastavnike osnovnih i srednjih škola

Korisni linkovi
CarNet vijesti
CARNET
22.11.2019. 10:53
Rezultati projekta CRISS predstavljeni na ovogodišnjem CUC-u
Na ovogodišnjoj CARNET-ovoj konferenciji za korisnike koje se održala u Šibeniku, od 6 do 8. studenoga 2019. godine, održan je okrugli stol “Razvoj, praćenje i vrednovanje digitalnih kompetencija”. Na okruglom su ... The post Rezultati projekta CRISS predstavljeni na ovogodišnjem CUC-u appeared first on CARNET .

Kada zvono zvoni

Korisni linkovi

Agencija za odgoj i obrazovanje

Brojač posjeta
Ispis statistike od 9. 7. 2010.

Ukupno: 550507
Ovaj mjesec: 6782
Danas: 181
Vijesti
Večernji list
22.11.2019. 16:18
Svjedok u aferi dnevnice: Netko je krivotvorio moj potpis na 44 putna naloga
Kada mu je predočen putni nalog na njegovo ime koji se nalazi u sudskom spisu, Budak je izjavio kako se na njemu ne nalazi njegov potpis

22.11.2019. 16:16
Organizatori 'nagradne igre' traže preliku osobne
Obzirom na napredak tehnologije i mogućnosti raznih oblika komunikacije putem interneta, prijevare putem interneta postaju sve raznovrsnije

22.11.2019. 16:09
U Slavonskom Brodu više od 250 izlagača i tisuće posjetitelja
Na sajmu je i ove godine proglašen najljepše uređeni štand. To laskavo priznanje Gradska Turistička zajednica dodijelila je štandu Kuće sretnih ciglica

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Održana dodjela nagrada za najbolje likovne i literarne radove na temu vatrogastva – učenici naše škole nagrađeni s dva prva mjesta te jednim trećim mjestom
Autor: Krunoslav Sakač, 16. 5. 2019.

U utorak 14. svibnja 2019. godine, u Hotelu International održana je svečanost dodjele nagrada za najbolji likovni i literarni rad učenika osnovnih škola Zagrebačke županije u području vatrogastva.


Svečanosti su uz nagrađene učenike nazočili njihovi mentori, ravnatelji škola te roditelji nagrađenih učenika.

Učenike naše škole su uz roditelje i mentorice došli podržati i ravnatelj škole Branko Goleš te razrednica nagrađene učenice 7.r. Ivana Šavuk.

Svim nazočnima se uvodno obratio predsjednik Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije Stjepan Ptiček i izrazio zadovoljstvo količinom i kvalitetom pristiglih radova što je dokaz tradicije vatrogastva na području Zagrebačke županije.

Skupu se obratio i župan Stjepan Kožić te rekao kako Zagrebačka županija uvijek podupire i pomaže vatrogastvo, tako i ovaj hvalevrijedan projekt.

Nazočne je pozdravio i glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković koji je izrazio zadovoljstvo što djeca prepoznaju važnost vatrogastva i pohvalio rad Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije te župana koji maksimalno pomaže vatrogastvu na području Zagrebačke županije.

Natječaj je provela Vatrogasna zajednica Zagrebačke županije i to tako da su osigurane dvije vrste nagrada – od strane stručnog povjerenstva i od strane glasanja putem Internet stranice Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije.

Nakon uvodnog dijela slijedio je najuzbudljiviji dio za učenike, a to je dodjela nagrada.

Na natječaj su ukupno pristigla 352 rada.

Nagrade za literarne i likovne radove nižih razreda je dodijelio predsjednik Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije Stjepan Ptiček.

Nagrade za literarne i likovne radove viših razreda  je dodijelio župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić.

Među nagrađenim učenicima u likovnim radovima viših razreda je 3. mjesto osvojila  Ivana Prisuda Potočki kojoj je  mentorica bila Martina Gracin.

 Uslijedila je dodjela najbolje ocijenjenih odnosno najčitanijih radova na Internet stranici Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije, a nagrade je dodijelio glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković.

1. mjesto u kategoriji literarnih radova osvojila je Lea Marija Klajn iz 3.b razreda kojoj je mentorica bila Sofija Štefanac Klobučar.

1. mjesto u kategoriji likovnih radova osvojio je Josip Barišić iz 1.c razreda kojem je mentorica bila Karolina Rigljan.

Učenice Lea Marija Klajn i Ivana Prisuda Potočki su dale izjavu za nekoliko televizijskih emisija.

Nakon svečanosti svi nazočni su se družili na domjenaku.

 

Tekst: Sofija Štefanac Klobučar

Fotografije: Karolina Rigljan, Ivana Šavuk i Sofija Štefanac Klobučar

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju