preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivan Benković Dugo Selo

Login
Aktualnosti

Tableti 2019 - 2020

Važno!

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u 

Pravilniku o zaštiti podataka.

Privola uz prijavu na natječaj

Sigurnost na internetu

Materijali za micro:bit

Tražilica
Office365

Besplatan Office365 za učenike i nastavnike osnovnih i srednjih škola

Korisni linkovi
CarNet vijesti
CARNET
15.01.2021. 14:02
Istraživanje tržišta – poziv na sastanak
U sklopu II. faze programa ,,e-Škole: Cjelovita informatizacija procesa poslovanja škola i nastavnih procesa u svrhu stvaranja digitalno zrelih škola za 21. stoljeće" Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET ... The post Istraživanje tržišta – poziv na sastanak appeared first on CARNET .

Kada zvono zvoni

Korisni linkovi

Agencija za odgoj i obrazovanje

Brojač posjeta
Ispis statistike od 9. 7. 2010.

Ukupno: 663042
Ovaj mjesec: 3332
Danas: 288
Njemački jezik

Ovdje potražite i slobodno preuzmite Martinjsku kuharicu, trojezičnu zbirku tradicionalnih recepata iz  Austrije, Njemačke, Švicarske, Italije, Poljske, Malte i Engleske koje su učenici preveli na hrvatski, te se okušajte u pečenju prigodnih peciva i kolača.

Ako volite crtati, bojati, rezati, lijepiti, preuzmite bojanku i predloške za izradu ukrasa i saznajte kako izraditi tradicionalne svjetiljke i druge prigodne ukrase kojima se u mnogim zemljama obilježava dječje Martinje. Poslušajte i naučite pjevati prigodne pjesme.

Pogledajte i prezentacije o sv. Martinu, o običajima uz Martinje u Hrvatskoj i Europi te o sv. Martinu u djelima poznatih slikara.

Pogledajte crtić o sv. Martinu, pročitajte legendu o njemu i priču od dijeljenju. Razmislite o dobroti i dijeljenju s drugima te pročitajte poruke koje su o tome napisali književnici i poznate osobe. 

Želimo vam dobru zabavu i veselo Martinje!

 

preskoči na navigaciju