preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivan Benković Dugo Selo

Login
Važno!

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u 

Pravilniku o zaštiti podataka.

Privola uz prijavu na natječaj

Materijali za micro:bit

Aktualnosti

Tražilica
Sigurnost na internetu

Office365

Besplatan Office365 za učenike i nastavnike osnovnih i srednjih škola

Korisni linkovi
CarNet vijesti
CARNET
22.11.2019. 10:53
Rezultati projekta CRISS predstavljeni na ovogodišnjem CUC-u
Na ovogodišnjoj CARNET-ovoj konferenciji za korisnike koje se održala u Šibeniku, od 6 do 8. studenoga 2019. godine, održan je okrugli stol “Razvoj, praćenje i vrednovanje digitalnih kompetencija”. Na okruglom su ... The post Rezultati projekta CRISS predstavljeni na ovogodišnjem CUC-u appeared first on CARNET .

Kada zvono zvoni

Korisni linkovi

Agencija za odgoj i obrazovanje

Brojač posjeta
Ispis statistike od 9. 7. 2010.

Ukupno: 550507
Ovaj mjesec: 6782
Danas: 181
Njemački jezik

Ovdje potražite i slobodno preuzmite Martinjsku kuharicu, trojezičnu zbirku tradicionalnih recepata iz  Austrije, Njemačke, Švicarske, Italije, Poljske, Malte i Engleske koje su učenici preveli na hrvatski, te se okušajte u pečenju prigodnih peciva i kolača.

Ako volite crtati, bojati, rezati, lijepiti, preuzmite bojanku i predloške za izradu ukrasa i saznajte kako izraditi tradicionalne svjetiljke i druge prigodne ukrase kojima se u mnogim zemljama obilježava dječje Martinje. Poslušajte i naučite pjevati prigodne pjesme.

Pogledajte i prezentacije o sv. Martinu, o običajima uz Martinje u Hrvatskoj i Europi te o sv. Martinu u djelima poznatih slikara.

Pogledajte crtić o sv. Martinu, pročitajte legendu o njemu i priču od dijeljenju. Razmislite o dobroti i dijeljenju s drugima te pročitajte poruke koje su o tome napisali književnici i poznate osobe. 

Želimo vam dobru zabavu i veselo Martinje!

 

preskoči na navigaciju