preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivan Benković Dugo Selo

Login
Aktualnosti

Važno!

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u 

Pravilniku o zaštiti podataka.

Privola uz prijavu na natječaj

Sigurnost na internetu

Materijali za micro:bit

Tražilica
Office365

Besplatan Office365 za učenike i nastavnike osnovnih i srednjih škola

Korisni linkovi
CarNet vijesti
CARNET
26.10.2020. 10:44
CARNET-ov projekt DOTS predstavljen na Danima Erasmusa 2020
Predstavnici CARNET-ovog projekta DOTS sudjelovali su na Danima Erasmusa 2020, koji su se održali su od 15. do 17. listopada. Riječ je o međunarodnom događanju na kojemu dionici Eramsus+ programa ... The post CARNET-ov projekt DOTS predstavljen na Danima Erasmusa 2020 appeared first on CARNET .

Kada zvono zvoni

Korisni linkovi

Agencija za odgoj i obrazovanje

Brojač posjeta
Ispis statistike od 9. 7. 2010.

Ukupno: 644678
Ovaj mjesec: 10502
Danas: 5
Njemački jezik

Ovdje potražite i slobodno preuzmite Martinjsku kuharicu, trojezičnu zbirku tradicionalnih recepata iz  Austrije, Njemačke, Švicarske, Italije, Poljske, Malte i Engleske koje su učenici preveli na hrvatski, te se okušajte u pečenju prigodnih peciva i kolača.

Ako volite crtati, bojati, rezati, lijepiti, preuzmite bojanku i predloške za izradu ukrasa i saznajte kako izraditi tradicionalne svjetiljke i druge prigodne ukrase kojima se u mnogim zemljama obilježava dječje Martinje. Poslušajte i naučite pjevati prigodne pjesme.

Pogledajte i prezentacije o sv. Martinu, o običajima uz Martinje u Hrvatskoj i Europi te o sv. Martinu u djelima poznatih slikara.

Pogledajte crtić o sv. Martinu, pročitajte legendu o njemu i priču od dijeljenju. Razmislite o dobroti i dijeljenju s drugima te pročitajte poruke koje su o tome napisali književnici i poznate osobe. 

Želimo vam dobru zabavu i veselo Martinje!

 

preskoči na navigaciju